Oproep van Cinicars

Go down

Oproep van Cinicars

Bericht  graafie op wo 23 okt 2013, 10:31

Mochten er mensen zijn die denken dat dit iets voor hen is, dan dienen zij rechtstreeks Mirco te benaderen met een brief / Mail waarin je uiteenzet waarom jouw auto zo bijzonder voor je is. Zijn emailadres staat in de mail. Mocht je worden uitgenodigd dan wens ik je veel succes.

Mijn naam is Mirko Cocco, regisseur en initiatiefnemer van www.cinecars.nl
Wij maken en publiceren korte films van klassiekers met hun eigenaar waarbij emotie en liefde voor de automobiel de boventoon voert.

Afgelopen zomer zijn we vaak op pad geweest om mooie verhalen te verzamelen die vanaf september 2013 wekelijks toegevoegd worden aan onze site, daarnaast dient facebook voor ons als venster waar men vaak foto's kan zien die we maken tijdens het film proces (www.facebook.com/cinecars).

Al wordt het weer nu grijs en nat zijn we wel nog steeds op zoek naar bijzondere auto's met bijzondere verhalen om ook na de winter te gaan filmen. Daarom maken we een rondje langs de autoclubs om aan te geven dat we bestaan maar ook om te vragen of men ons helpen kan om mooie nieuwe verhalen van pracht klassiekers te ontdekken.

Kan jullie club ons daarbij ook helpen? We horen graag van u intussen hoop ik dat u plezier kan beleven aan ons reeds verschenen films op www.cinecars.nl

vriendelijke groet
Mirko Cocco


Mirko Cocco

JH Meijerstraat 47
1214 NH Hilversum
Nederland

Tel. +31(0)6 21524377
mirko@cinecars.nl
http://www.cinecars.nl
http://www.coccovideo.nl
skype: myrockproductions.com
http://www.linkedin.com/in/mirkococco

_________________
If you did'nt drive a Celeste, you did'nt live.

Just drive thil there is nothing left to drive in
avatar
graafie
Admin

Man Leeftijd : 28
Woonplaats : Zwolle

http://mitsubishicelestehobbyclub.jimdo.com/

Terug naar boven Go down

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum